• Më shumë se 17 vjet përvojë

  Më shumë se 17 vjet përvojë

  E themeluar në vitin 2006, një markë e vërtetë kryesore vendase dhe e njohur gjerësisht si simboli i atyre pelenave më të mira në Kinë.Kampion i shitjeve on-line më 11.11 midis të gjitha markave vendase.

 • Prodhim i fortë

  Prodhim i fortë

  Mbi 20 linjat e fundit të pelenave, inxhinierë të talentuar dhe punëtorë të aftë;Kampusi i fabrikës moderne dhe i menaxhuar mirë.

 • Cilësi e besueshme

  Cilësi e besueshme

  Një nga laboratorët më të sofistikuar të pajisur me instrumente të kompletuara;Sistemi shumë i rreptë i inspektimit të cilësisë;Materialet kryesore të importuara.

PËR NE

E themeluar në vitin 2006 nga një kryeqytet privat i HK-së, Chiaus (Fujian) Industry Development Co., Ltd, është e specializuar në prodhimin e pelenave dhe pantallonave për fëmijë, pelena për të rritur, peceta dhe produkte të tjera për kujdesin për fëmijë.Pas 13 vitesh përpjekjesh dhe arritjesh, Chiaus sot njihet gjerësisht si marka lider në tregun kinez të pelenave.Në këtë treg të konkurrencës më të ashpër, Chiaus spikat dhe fiton favorin dhe besnikërinë e nënave me produktet inovative, të standardit të lartë dhe të besueshëm dhe shërbimet e shkëlqyera.

CERTIFIKATA TONA

CERTIFIKATA TONA